Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen zijn personen die – grofweg – in groteren getale sinds het midden van de 20e eeuw zijn geboren, die zich meer dan andere personen bewust zijn van hun taak op aarde. Eigenlijk bestaan nieuwetijdskinderen al sinds mensenheugenis, maar sinds het midden van de 20e eeuw, en zeker sinds de flowerpower-periode, groeit het aantal nieuwetijdskinderen explosief. Dat nieuwetijdskinderen zich meer bewust zijn van hun taak wil niet zeggen dat mensen die geen nieuwetijdskind zijn geen taak hebben, maar dat het verschil ligt bij het bewustzijn van zo’n nieuwetijdskind. Vaak is zo’n nieuwetijdskind al in een zeer vroeg stadium zich bewust van zijn of haar taak. Die taak zal pas concreet aan de orde komen in een bepaalde levensfase. Wanneer die levensfase begint, is voor iedereen verschillend. Sommigen zijn “vroeg wijs”, anderen doen er decennia over om in deze levensfase terecht te komen.

De nieuwetijdskinderen worden over het algemeen onderverdeeld in drie groepen:
indigokinderen
kristalkinderen
regenboogkinderen

Indigokinderen

Dit is de eerste groep nieuwetijdskinderen, die dus al eeuwenlang op onze aarde rondlopen. Wanneer de eerste indigo’s kwamen is niet bekend, maar in feite waren er al indigo’s in de oudheid. Tot de flowerpower-periode waren er echter niet veel van; sinds die tijd werden er steeds meer geboren. Kenmerken van Indigo’s zijn onder andere:
vaak onafhankelijke denkers met een sterke wil die bij voorkeur hun eigen ding doen in plaats van de autoriteiten c.q. ouders te gehoorzamen.
Hebben een wijsheid, bewustzijnsniveau en zorg die verder reikt dan hun jeugdige ervaring
traditionele opvoeding en disciple-strategieen blijken geen effect te hebben op deze kinderen. Als men ze iets probeert op te leggen is een machtsstrijd doorgaans het gevolg.
Energetische indigo’s vibreren een hogere frequentie en kunnen hierdoor verstoord raken door negatieve energie (zowel menselijke als mechanische
emotioneel kunnen ze zeer reactief zijn en kunnen problemen hebben met angsten, depressie of woede-aanvallen als ze niet energetisch in evenwicht zijn.
Creatieve rechter-hersenhelftdenkers maar kunnen worstelen met het leren in het traditionele linker-hersenhelft schoolsysteem
vaak gediagnosticeerd als ADD, ADHD, PDD-nos, Asperger of zelfs Autist, omdat ze impulsief lijken (hun hersenen kunnen sneller informatie verwerken) en ze moeten vaak in beweging blijven om hun concentratie vast te houden.
Zeer intuïtief (vaak helderziend, -horend, of anderszins paranormaal) en kunnen dingen zien, horen of weten die onverklaarbaar lijken.
Velen zijn visueler, kinesthetischer lerend en onthouden dus het beste wat ze kunnen visualiseren in hun hersenen, en kunnen maken met hun handen.
Hebben meer problemen met voeding en milieu-gerelateerde gevoeligheid vanwege hun fijner afgestelde systeem.
Als hun verlangens niet worden beantwoord, lijken deze kinderen egoïstisch en veeleisend, hoewel dit niet hun ware natuur is.
Hebben ongelooflijke gaven en mogelijkheden maar kunnen worden stilgelegd als ze niet op de juiste manier worden verzorgd en geaccepteerd.

Niet alle indigo’s hebben al deze eigenschappen, net als “normale” mensen alle eigenschappen hebben van “normale” mensen. Hetzelfde geldt voor zowel de kristalkinderen als de regenboogkinderen.

Kristalkinderen

Dit is de tweede groep nieuwetijdskinderen, die ongeveer rond de flowerpower-periode op aarde kwamen. Kenmerken van Kristalkinderen zijn:
extreem gevoelig voor alles in hun omgeving: geluid, kleuren, negatieve emoties in anderen, geuren, voedsel, chemicaliën, vervuilers, het “gevoel” van kleding, geweld en pijn van anderen, groepsbewustzijn, elektromagnetische frequenties, zonne-explosies.
Zo gevoelig dat ze zeer kwetsbaar zijn, zeer krachtig vanwege hun intense kwetsbaarheid.
Moeten tijd voor zichzelf hebben, ze doen het niet goed in groepen aangezien weinig anderen hun behoefte aan eenzaamheid, balans, verjonging en diepe rust begrijpen.
Hebben een dagelijks samenzijn met de natuur en de elementen nodig. De Geest van de Natuur zal ze helpen om in evenwicht te blijven en alle disharmonieuze energieën, die hun zo sterk raken, te verwijderen.
Begrijpen “des mensen onmenselijkheid tegen mensen”, zoals oorlog, hebzucht, etc. gewoonweg niet. Ze kunnen zich makkelijk totaal overweldigd voelen door dit alles.
Zullen zichzelf terugtrekken, loskoppelen en beschermen wanneer het leven te intens wordt, wanneer ze getraumatiseerd zijn of wanner ze zien en voelen dat anderen getraumatiseerd zijn.
Weten dat zij de enige echte Liefde zijn
als een Kristalkind naar je kijkt, voelt het alsof je ziel wordt binnengedrongen.
Hebben echt weinig traditionele opvoeding nodig aangezien ze zachtaardig en wijs zijn, en ze in staat zullen zijn om te vertellen wat ze nodig hebben, wat goed voor ze is en wat niet goed voor ze is.
Zullen vaak menigten of winkelcentra mijden; teveel verschillende energieën
voelen een diepe liefde voor kinderen en dieren. Ze hebben een opmerkelijke manier om verbinding te maken met alle wezens.
Water is erg goed voor ze om te reinigen en te kalmeren: baden, douches, watervallen, fonteinen, spelen in water en zand.
Hebben comfortabele kleding nodig, naar hun keuze van natuurlijke vezels en kleuren.
Hebben veel puur water nodig en vaak prefereren ze vers organisch voedsel
voordat ze geboren worden hebben ze vaak hun ouders al verteld hoe ze heten en andere vormen van directe communicatie met ze gehad.
Wonderen en magie gebeuren in hun aanwezigheid: geld verschijnt, dieren zoeken hen uit, baby’s lachen naar hen en genezingen vinden op natuurlijke wijze plaats.
Zijn dusdanig empathisch dat ze weten wat een vreemde verderop in de straat voelt.
Zijn bang voor intimiteit omdat ze zich zo makkelijk binnengedrongen voelen, niet gerespecteerd. Ze zijn liever alleen dan dat er geen rekening wordt gehouden met hun “persoonlijke lichaamsruimte”. Ze kunnen ook romantische relaties vermijden, uit angst om de ander pijn te doen als de relatie eindigt.
Er is een onschuld, een argeloosheid, een puurheid vanwege de afwezigheid van ego bij de Kristalkinderen.
Het kan zijn dat ze hulp nodig hebben bij het leren doorgronden van hun energie middels lichamelijke activiteit, natuur, sport, oosterse vechtsporten, yoga of dans.
Het kan zijn dat ze elektrische apparatuur, radio’s, televisies en computers ontregelen.
Laten niet snel hun emoties zien uit angst dat ze die niet meer in de hand houden en controle verliezen, dus ze kunnen saai of zonder passie lijken.
Kunnen zich verantwoordelijk voelen voor het feit dat iemand sterft of zich bezeert of zelfs voor het feit dat iemand vecht.
Kunnen periodes doormaken van diepe depressie (en hebben die waarschijnlijk al gehad).
Reageren goed op lichaamswerk, massage en energiewerk door iemand die als henzelf gebalanceerd is. Massage en cranio-sacraaltherapie kunnen cruciaal zijn om hun lichamen gezond en vrij van pijn te houden.
Zullen vaak een hoog metabolisme hebben en van nature vegetariër zijn.
Zijn slimme “totaaloverzicht-individuen” met een instinctief begrip van de spirituele wetten van hoe het allemaal werkt.
Hebben een duidelijke verbinding met hun Hoger Zelf, en maken van nature contact met hun hoogste leiding. Juist hierdoor kennen ze de waarheid van spirituele Eenheid.
Zijn natuurlijke genezers en vredestichters.
Zijn multi-getalenteerd.
Zijn in staat om bot en weefsel te regenereren, waar de meesten van ons langzaam worden opgewaardeerd – opklimmend naar de Kristalenergie – is het bij hen reeds in hun DNA aanwezig.
Kunnen een persoon van weinig woorden zijn, maar iedereen luistert als ze zachtjes hun wijsheid met nederigheid uitdragen.

Regenboogkinderen

Dit is de derde generatie nieuwetijdskinderen, die op aarde zijn gekomen vanaf circa de jaren rond de eeuwwisseling. Aangezien de meesten van deze groep nog niet volwassen zijn, is het moeilijk om ze accuraat te beschrijven. Wel kan intussen het volgende over deze groep gezegd worden:
Er zijn nu zeer weinig geïncarneerd.
Ouders zijn uitsluitend Kristalvolwassenen.
Nooit eerder geïncarneerd.
geen karma.
kiezen NIET voor disfunctionele gezinnen.
zijn op aarde om te dienen.
kunnen net zo’n grote ogen hebben als kristalkinderen, maar ze vertrouwen volledig.
Kennen geen angst, voor wie dan ook.
Brengen de helende regenboogenergie mee die eerder gebracht is door allerlei manieren van genezing door handoplegging.

Comments: 0

Leave a Reply